Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Zátka CLASSIC, k ventilační trubce, Ø 100 mm, pozinkovaná

Záslepka pro ukončení ventilační trubky. Doplňkové příslušenství, které využijete při napojování šatních skříněk CLASSIC se šikmou střechou k systému řízeného větrání. Zátky umístěte na oba konce každé řady skříněk.V některých případech je v šatních skříňkách potřeba zintenzivnit proudění vzduchu, zejména pokud se do nich ukládá vlhké oblečení nebo jsou umístěné v místnosti s vysokou vlhkostí vzduchu. V takových případech doporučujeme šatní skříňky napojit na systém řízeného větrání. Tím zajistíte příjemné a svěží prostředí uvnitř skříněk a urychlíte schnutí oblečení.

Naše šatní skříňky CLASSIC se šikmou střechou mají po stranách předpřipravené otvory oprůměru 100mm pro snadnou instalaci ventilačního potrubí. Montáž by měl vždy provádět kvalifikovaný instalatér vzduchotechniky.

Na ventilační systém je možné napojit šatní skříňky sdveřmi širokými 300mm a400mm a také s dveřmi ve tvaru písmene Z. Ventilační potrubí, spojky, odbočky, koncovky azáslepky můžete podle potřeby kombinovat aventilační systém tak přizpůsobit skříňkám a svým potřebám.
Katalogové číslo: 7560543
Cena vč. DPH: 127 Kč
Cena bez DPH: 105 Kč

Parametry

Název hodnota
Hmotnost 0.05