Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Skříň na výkresy SKETCH, 10 zásuvek, A1, plechová vrchní deska, bílá

Stylová výkresová skříň skládající se ze dvou zásuvkových sekcí s pěti uzamykatelnými zásuvkami (formát A1) a vrchní desky. Zásuvky se tiše a hladce zavírají a obě sekce jsou vybaveny centrálním zámkem.Tato robustní, kvalitně vyrobená skříň na výkresy poskytuje bezpečný a efektivní úložný prostor na výkresy velikosti A1 nebo menší. Větší počet zásuvek zajišťuje přehledné skladování a pořádek, abyste vždy snadno a rychle našli, co hledáte. Díky elegantnímu a stylovému designu se skříň hodí do každého kancelářského prostředí. Lze ji umístit ke stěně nebo doprostřed místnosti.

Výkresová skříň se skládá z vrchní desky a ze dvou zásuvkových jednotek po pěti zásuvkách se zapuštěnými úchytkami. Horní část chrání horní zásuvky. Díky teleskopickým kolejnicím s kuličkovými ložisky se zásuvky zavírají a vysouvají tiše a hladce. Zásuvky jsou vybaveny centrálním zámkem. Centrální zámek je opatřen dvěma klíči a uzamkne najednou všechny zásuvky.

Změní-li se vaše potřeby, můžete si skříňku rozšířit: místo vrchní desky je možné použít další zásuvkovou sekci nebo jednu sekci naopak ubrat.
Katalogové číslo: 75105791
Cena vč. DPH: 42 223 Kč
Cena bez DPH: 34 895 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 990
Výška 932
Hmotnost 175.7